Friptura in vas roman cu sos de rosii

de violeta30 in Mancaruri cu carne, 30 Dec 2019 | 2197 vizualizari

 

Bunătăți pentru Crăciun.

Când îți rămâne friptură făcută la grătar și nu știi ce să faci cu ea.

 

INGREDIENTE

  • Friptură la grătar
  • 400 gr roșii în suc de rosii
  • Supă de pui
  • Condimente
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura in vas roman cu sos de rosii:

Așezăm friptura în vasul roman și punem roșiile, condimentele și supa și introducem la cuptor acoperit vasul cu capac. Lăsăm până se pătrunde bine carnea și devine moale
Se servește cu piure de cartofi sau cu orez, dar și simplă cu murături sau salată.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura in vas roman cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]