Friptura mixta

de Constelatialeu in , 3 Iul 2018 | 2376 vizualizari

 

Am combinat puiul, leguma porcul si rosiile....si cam atat...adica a mancat Jenny, deci e un succes...ea nu prea mananca carnita....:D

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare de pui
  • 1 kg pulpe de pui
  • 1 kg muschi de porc
  • 1/2 kg rosii
  • condimente Delikat pui
  • condimente Delikat porc
  • sare
  • 1 cana cu apa
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura mixta:

Am spalat si curatat pulpele de pui, le-am portionat, aripioarele le-am spalat, iar muschiuletul l-am portionat. Am presarat sare pe ele si apoi condimente de la Delikat si le-am asezat in tava de la aragaz, tava tapetata cu hartie de copt, pe mijloc am pus muschiul de porc, pe laterale aripioarele si pulpele de pui, deasupra am feliat rosiile si am presarat putin sare, am turnat apa si am acoperit cu hartie de copt. Am dat tava la cuptor la foc mic cca 3 ore. Cu 30 min inainte de a scoate friptura de la cuptor, am ridicat hartia de copt sa se rumeneasca putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura mixta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Castraveti murati la soare – reteta rapida de vara