Fritta(omleta la cuptor)

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2011 | 5208 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 100 g carne de pui
  • 100 g kaizer
  • ½ ardei
  • 2 ciuperci
  • 100 g cascaval
  • Ierburi italiene
  • Piper,sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fritta(omleta la cuptor):

Intr-o tigaie fara coada sau cu o coada detasabila se pune carnea de pui condimentata si kaizerul sa se rumeneasca. Ouale se bat cu un praf de sare si piper si se toarna in tigaie (focul dat la minim). Peste oua se aseaza ardeiul taiat fasii, ciupercile taiate felii si cascavalul taiat felii groase.Tigaia se introduce in cuptorul preincalzit si se lasa la foc iute pana se rumeneste. Se serveste calda  simpla sau cu ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fritta(omleta la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu iaurt la cuptor