Frittata cu spanac si cartofi

de Lau in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2014 | 6030 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 1 cana spanac(fiert si tocat)
  • ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • sare
  • piper
  • 6 oua
  • 1/2 cana lapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata cu spanac si cartofi:

Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii taiem cubulete sau felii,

Intr-o tigaie adaugam putin ulei si adaugam cartofii care ii prajim pe ambele parti,

Adaugam spanacul,ceapa,usturoiul tocat si amestecam,lasam cca 3 min pe foc,

Intr-un bol batem ouale cu sare,piper si laptele,adaugam 1/2 din compozitia de oua peste cartofi si amestecam,

Ungem o tava cu ulei si adaugam amestecul de cartofi,deasupra adaugam restul de compozitie ramasa si dam la cuptor cca 30 min,

Pana se rumeste frumos (se poate adauga cascaval ras deasupra)

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu spanac si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu carnati de bere si branza de burduf