Fudulii de curcan

de dantes in Curcan, 25 Apr 2015 | 7360 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fudulii de curcan
  • 3 catei de usturoi
  • 30 g unt
  • 50 ml vin alb
  • sare si piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fudulii de curcan:

Curatam fuduliile de pielita si le lasam 10 minute in apa rece cu putina sare si otet apoi le scurgem si le stergem cu un prosop de hartie absorbanta.

Intr-o tigaie punem la topit untul si cei trei catei de usturoi pe care ii lasam sa se inmoaie putin apoi ii scoatem din tigaie si adaugam fuduliile si le condimentam cu sare si piper dupa gust, cand incep sa prinda o culoare aurie adaugam vinul si le mai lasam pe foc pana se evapora alcoolul din vin si sunt gata.

Pot fi servite alaturi de ce garnitura va place.

TIPS-URI

1

Fudulii

2

Curcan

Daca ti-a placut reteta noastra "Fudulii de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]