Fundite cu ciuperci si sos de smantana

de Bya Ralu in Farfalle, 9 Sep 2013 | 14107 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste fundite
  • 100 g kaizer
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 ceapa alba
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2-3 linguri de smantana
  • 50 ml vin alb
  • sare/ghimbir
  • cateva frunze de busuioc proaspat
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fundite cu ciuperci si sos de smantana:

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare.Se lasa sa fiarba cat scrie pe cutie.

Ceapa o taiem marunt si o punem la calit in ulei de masline.Cand se inmoaie se adauga kaizerul taiat cubulete si stingem cu vin alb.

Dupa cateva minute se adauga si ciuperciile scurse de zeama si taiate putin mai marunt.

Se lasa la foc mic,adaugam si condimentele si usturoiul taiat feliute subtiri.

Cand sunt gata se adauga smantana se amesteca bine si de da deoparte.

Pastele fierte se scurg si se adauga peste sosul format,se lasa cateva minute la foc mic.

Se servesc cu parmezan ras si frunze de busuioc

Daca ti-a placut reteta noastra "Fundite cu ciuperci si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

Bya Ralu 1

11.09.2013, 18:08

Monika_Diana 1

11.10.2013, 22:08

trebuie sa le incerc si eu.Multumesc celor care posteaza retete,sunt de foarte mare ajutor viitoarelor sotii

Bya Ralu 1

12.10.2013, 17:26

sa le incerci monika,sa imi spui daca ti-au placut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu pui in sos alb