Fursecuri cu alune si crema de ciocolata

de rodicaspring in Dulciuri, 17 Dec 2015 | 2931 vizualizari

 

Preferatele mele sint fursecurile cu migdale si alune umplute cu crema.

 

INGREDIENTE

  • 220 g unt
  • 350 g faina
  • 220 g alune macinate
  • 120 g. zahar pudra
  • 2 oua
  • Crema:
  • o ciocolata 200 g topita cu putina frisca, pe bain marie, iar cind e rece se adauga 250 g unt si rom
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu alune si crema de ciocolata:

Untul se amesteca cu oulale si zaharul, faina amestecata cu alune se adauga  si se face un aluat care se tine putin in frigider, apoi se intind foi care se decupeaza cu forme diferite.

Se coc la 150 grade pina prind culoare, apoi se dau la rece.

Crema se face din amestecul de ciocolata topita, cind e rece se amesteca cu unt si rom, apoi se umple fursecurile.

Eu am colorat  putin unt cu vanilie si am facut si o alta culoare de crema, dupa dorinta, de ciocolata alba topita in loc de ciocolata lapte topita.

Se orneaza dup preferinte.Sint foarte fragede si foarte bune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu alune si crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de afine