Fursecuri cu coaja de portocale

de myrelusca in Dulciuri, 16 Dec 2014 | 3899 vizualizari

 

o reteta simpla, pe care copii o adora

 

INGREDIENTE

  • 225 g margarima rama
  • 150 g zahar
  • 2 oua
  • 400 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • coaja rasa de la o portocala
  • nuci
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu coaja de portocale:

Untul moale se mixeaza cu zaharul si un praf de sare pana devine spumos. Se adauga coaja de portocala, apoi ouale unul cate unul, mixand bine dupa fiecare.

In crema obtinuta incorporam cu o spatula faina cernuta impreuna cu praful de copt. Aluatul obtinut il lasam sa se odihneasca vreo jumatate de ora.

Se pune cu o lingura pe o foaie de copt, se pune cate un miez de nuca  si se baga la cuptor cam 10-15 minute.

 

TIPS-URI

1

se lasa putin mai mult la cuptor ca sa devina mai crocante

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu coaja de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscotti al cocco