Fursecuri cu dulceata

de gaby_gabytza in Prajituri, 27 Feb 2013 | 4790 vizualizari

 

simplu si bun

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 150 g zahar pudra
  • esenta de lamaie
  • 1 ou
  • colorant alimentar galben
  • 400 g faina
  • 2 linguri lapte
  • 1 praf de copt
  • dulceata de cirese
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu dulceata:

Amestecam untul cu zaharul si esenta de lamaie. Treptat adaugam oul batut, colorantul si laptele. Adaugam faina cu praful de copt pana se formeaza un aluat nelipicios. Luam o bucata de aluat o intindem si decupam cerculete (eu le-am decupat cu ajutorul unei cani). Ungem un cerc cu dulceata dar punem foarte putina si adaugam alt cerc deasupra. Pe margine apasam cu furculita la rotund si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Procedam la fel cu tot aluatul pana il terminam. Dam la cuptor mediu, maxim 15 minute. Le lasam sa se raceasca, apoi le decupam in mijloc cate o inimioara si umplem inimioara cu dulceata de cirese.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

Cozonac cu alune de pădure și ciocolată - Rețeta pentru un desert pufos și delicios

pe 18.12 la 12:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]