Fursecuri cu faina de orz

de _Alina_ in Prajituri, 27 Sep 2012 | 6528 vizualizari

 

Fiindca trecusem la dieta :)) m-am apucat sa bat niste albusuri cu inlocuitor de zahar in ideea de a face bezea, dar bezeaua sa transformat in fursecuri :D pe care, ai mei copilasi le-au adorat :)

 

INGREDIENTE

  • - 3 oua
  • - 1 cana faina de orz
  • - 1 cana faina de grau
  • - 1/2 lgt praf de copt
  • - 2 linguri ulei din seminte de struguri
  • - 2 linguri cu varf de smantana
  • - 2 lgt inlocuitor zahar (obtinut din stevie)
  • - 1 lingura zahar brun
  • - 2 linguri pudra de roscove
  • - un pumn de merisor confiat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu faina de orz:

1. Batem albusurile  si galbenusurile cu inlocuitorul de zahar.

2. Adaugam uleiul, smantana si zaharu brun.

3. Incorporam faina de grau si cea de orz amestecate cu praful de copt.

4. In compozitie bagam si pudra de roscove.

5. Punem compozitia intr-un sprit si formam prajiturelele intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

6. Deasupra fiecarui fursec punem cate 1-2 fructe de merisor.

7. Dam la cuptor 15 min la 180 °C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu faina de orz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede cu gem de prune