Fursecuri cu migdale

de camelia75 in Prajituri, 2 Ian 2013 | 6972 vizualizari

 

Se fac rapid si sunt excelente la gust!Reteta este din cartea Delicii in bucatarie.

 

INGREDIENTE

  • 330 gr migdale
  • 320 gr zahar
  • 3 albusuri
  • 1 lingura faina alba
  • 2 lingurite de rom
  • 1/2 lamaie
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • Pentru decor
  • 100 gr fructe confiate(eu am pus rahat pentru ca nu am avut)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu migdale:

Se rasnesc migdalele curatate de pielita pana cand se obtine o pulbere fina.

1.Se pune faina de migdale intr-un bol,se adauga albusurile,faina,coaja rasa de lamaie,romul,scortisoara si zaharul.Se amesteca cu lingura de lemn pana obtineti o compozitie destul de tare.

2.Se umple cu compozitie posul cu varful striat si se pune cu el pe tava tapetata cu hartie pentru copt,gramajoare medii pe care se aseaza cate o bucatica de rahat sau fructe confiate.

3.Se coace la cuptorul preincalzit la 180 grade pana capata o culoare aurie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Potcoave