Fusilli colorate cu ragu

de Veronica22 in Fusilli, 26 Oct 2015 | 3545 vizualizari

 

Sosul ragu gatit incet este foarte delicios.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr fusilli colorate
  • 400 gr carne tocata
  • 2 cepe
  • 4-5 catei de usturoi
  • 3 ardei grasi
  • 2 morcovi
  • 300 gr ciuperci
  • 3-4 tije de telina
  • 5-6 rosii
  • 1 pahar de vin alb
  • 1 cana de supa de legume sau pui
  • sare,piper,oregano
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli colorate cu ragu:

Ceapa tocata se pune la calit in putin ulei.Adaugam morcovul dat pe razatoare si ardeiul tocat marunt.Cand legumele s-au inmuiat putin adaugam usturoiul taiat foarte marunt,ciupercile taiate felii,tijele de telina.Adaugam carnea,rosiile taiate marunt,sare,piper,oregano dupa gust.Completam cu vinul si supa dupa care lasam sa fiarba bine la foc mic.

Acest sos trebuie sa fiarba foarte incet si destul de mult timp(aproape 2 ore).Daca lichidul scade in tipul fierberii prea tare mai adaugam cate putina apa.
Pastele se fierb in apa cu sare pentru 8-10 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli colorate cu ragu" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Fusilli con melanzane(cu vinete)