Fusilli cu ciuperci si sos de rosii

de Ela68 in Fusilli, 19 Dec 2012 | 7679 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fusilli, 500 gr
  • 1/2 kg ciuperci
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 500 ml suc de rosii mai gros sau ketchup facut in casa
  • verdeturi a la provence
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu ciuperci si sos de rosii:

Punem usturoiul presat cu cutitul intr-o tigaie in uleiul de masline incins si lasam putin sa se rumeneasca, dupa care il scoatem. Punem ceapa la calit si adaugam ciupercile taiate mai mare si le lasam pana se evapora apa. Adaugam sarea si piperul.

Apoi sucul de rosii si verdeturile provence.

Fierbem pastele "al dente", conform instrructiunilor de pe pachet, le lasam la scurs si le amestecam cu sosul.

Asezonam cu 2-3 frunzulite de busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu ciuperci si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Bunica 1

19.12.2012, 21:32

Ai facut mai mult ca sa vin si eu la masa?

Corinuta 1

20.12.2012, 00:26

foarte bune! mi-ai facut pofta!

Ela68 1

20.12.2012, 08:37

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu ciuperci si rosii chery