Fusilli cu naut

de Bya Ralu in Paste, 29 Oct 2015 | 3428 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paste fusilli
  • 1/2 -1 cutie naut
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 catel de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 cutie de pasta de rosii
  • ulei de masline
  • busuioc congelat
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu naut:

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare,se lasa timpul scris pe cutie.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline impreuna cu morcovul taiat rondele.

Dupa cateva minute se acopera cu apa,se pune usturoiul strivit si se lasa la foc mic sa farba.Cand apa a scazut se pune pasta de rosii,condimentele,se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba 5-10 minute.

Cand pastele sunt gata se scurg de zeama si se pun peste sos,impreuna cu nautul scurs de zeama.

Se lasa cateva minute pe foc,dupa care se serveste.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

ieri la 07:35

Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut

pe 16.10 la 08:31

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]