Fusilli cu sos de rosii, masline si capere

de mihasara in Fusilli, 15 Ian 2016 | 3537 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste
  • 1 cutie rosii cubulete
  • 100g masline fara samburi
  • 1 lingura de capere
  • 2 catei suturoi
  • 2linguri masline
  • 1 lingura mare de pasta de tomate
  • 2 linguri de parmezan ras.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu sos de rosii, masline si capere:


1. Fierbem pastele in apa cu sare si le lasam intr-o strecuratoare sa se scurga.
2. Maslinele le taiem in felii nu foarte subtiri, caperele si usturoiul le taiem marunt.
3. Punem uleiul intr-o tigaie la incins, prajim usturoiul apoi maslinele si caperele.
4. Adaugam rosiile din cutie si lingura de pasta de tomate si 250ml apa si lasam sa fiarba    pana se leaga sosul(max 30 de minute la foc mic).
5. Adaugam pastele si amestecam.
6. Condimentam cu sare si  piper.
7. Se serveste cu parmezan presarat deasupra.

TIPS-URI

1

Daca renuntam la parmezan sunt perfecte si pentru o zi de post.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu sos de rosii, masline si capere" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu sos de rosii, carnati si fasole cannellini