Fusilli cu ton

de aura78 in Fusilli, 17 Feb 2014 | 9964 vizualizari

 

MAI SIMPLU ..IMPOSIBIL

 

INGREDIENTE

  • - 400 g paste
  • -1 conseva de ton de 160 g (daca este posibil sa fie in format natural ,nu in ulei )
  • -1 ceapa mica
  • - 1/2 pahar de pasta de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu ton:

Taie ceapa marunt si caleste-o in ulei de masline.Adauga tonul ,dupa ce in prealabil l-ai scurs de apa sau ulei ,depinde de tipul de conserva ce ai folosit.Adauga pasta de rosii ,sare dupa gust .Lasa-l salsa la foc mic cateva minute.

Pune o oala cu apa in abundanta la fiert.Cand fierbe apa ,adauga o lingurita de sare groasa.Cand apa incepe din nou sa fiarba ,adauga pasta .Las-o sa fiarba timpul indicat pe ambalaj .

Cand pasta este fiarta ,strecoar-o si adauga salsa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu ton" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cremoase la cuptor cu ton si masline