Gaina de dupa gard

de epurasha2bb in Pui, 8 Apr 2010 | 6510 vizualizari

COMENTARII (16)

Dana Cristea - pusikmea 1

08.04.2010, 10:20

tare denumirea

Miha 1

08.04.2010, 10:31

Super tare! Eu am mai studiat "problema" intre timp si am aflat ca pentru stabilitate se pune si o felie de salam/ sunca pe felia de paine si in ea se infing grisinele. Un pont bun pentru data viitoare.

epurasha2bb 1

08.04.2010, 10:33

mersi pusikmea!
miha mersi de pont ! pai poate asa reusesc si eu sa termin tot cosul!

danis 1

08.04.2010, 10:34

super roberta arata minunata felicitari

Rocsi 1

08.04.2010, 10:49

luminita20_2006 1

08.04.2010, 11:46

imi place denumirea tare mult...la fel si reteta cu garduletul asta parca e mai buna

epurasha2bb 1

08.04.2010, 12:51

multumesc, multumesc! ma bucur ca v-a placut ce am preparat! a fost bun si burtica s-a rontunjit pe masura, ca un ursulet panda cu labutele-n sus am stat!

madi_marin 1

08.04.2010, 13:22

foarte tare denumirea..... arata super...

epurasha2bb 1

08.04.2010, 14:01

mersi madi!

Sylvia 1

08.04.2010, 17:02

EXCELENT ARATA

ionix 1

08.04.2010, 17:05

eu ma duc dupa gard, o sa stau "cuminte" cu gaina-n burtica

epurasha2bb 1

08.04.2010, 17:43

mai ionix mi-au lipsit comentariile tale!pe unde mi-ai fost? pe la ceva Nisipuri de aur sau vreo Coasta de azur ?sau ..pe aici dupa vreun gardutz neaosh

ionix 1

08.04.2010, 17:49

ehe, vise taica vise... pai, inainte de Paste am bucatarit intruna timp de o saptamana si apoi m-am imbolnavit din diverse motive eh, dar trece trece cu apa rece dar, am revenit cu forte proaspete

epurasha2bb 1

09.04.2010, 09:16

asa bravo!bine ai revenit!

ionix 1

09.04.2010, 09:40

mltumesc!

epurasha2bb 1

09.04.2010, 10:27

pfiii, tocmai acu mi-a enit ideea dar data viitoare cand fac reteta din nou(cat de curand) am sa modelez compozitia sub forma de gainusa si le prajesc asa , apoi fac un gard mai lung cu fire de praz ca ala sigur mi-ajunge sa impletsc bine dupa grisine.Ca baza am sa fac niste friganele (paine data prin ou si putina branza rasa) si sigur vor sta mai bine grisinele.Am sa trec sfaturile astea la tipsuri(ponturi) si data viitoare asa va arata, chiar o gaina dupa gard.Pana atunci o sa postez un cocosel de orez !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]