Galuste de dovlecei si branza la ceaun

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2013 | 3718 vizualizari

 

Geniale.....pur si simplu!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 dovlecel mare( sau unul mic)
  • 140 gr telemea( eu am pus Hochland de vaca)
  • 5 linguri branza de vaci
  • 1 ou
  • 1 albus
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri gris
  • un praf de turmeric( merge si fara)
  • un praf de sare
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 legatura de usturoi verde
  • marar tocat( 1/2 legatura)
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste de dovlecei si branza la ceaun:

Amestecam branza moale cea faramitata cu oul si albusul. Adaugam si restul ingredientelor, ceapa si usturoiul tocate marunt, faina, grisul, sarea, turmericul si la sfarsit dovlecelul dat pe razatoarea mare.

Formam galustele luand usor din compozitia moale si tavalindu-le prin pesmet.

Facem cate  patru cinci cate prajim intr-o transa in ceaun. In timp ce le prajim preparam altele, sau le putem face pe toate si dupa sa le prajim.

Le scurgem pe un prosop de hartie de excesul de ulei.

Le servim dupa dorinta...sunt incredibil de gustoase si dau dependenta:))) maine le fac din nou :D

TIPS-URI

1

Le puteti proba si coapte la cuptor pentru a evita prajeala

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste de dovlecei si branza la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Satisfyyourcravings 1

10.04.2013, 00:33

Yummy!

diana_k 1

10.04.2013, 13:22

foarte bune galustele

Sim0na 1

10.04.2013, 14:19

Interesanta combinatia! trebuie incercata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine cu ou la cuptor