Gelatina de cocos

de xana in Dulciuri, 7 Iun 2014 | 5104 vizualizari

 

Foarte usor de preparat si super buna!

 

INGREDIENTE

  • 5 foi de gelatina
  • 200 ml frisca lichida neindulcita
  • 150 ml lapte condensat
  • 200 ml lapte de cocos
  • 2 linguri fulgi de cocos
  • 2-3 linguri fulgi de cocos pentru decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gelatina de cocos:

Gelatina se pune in apa sa se inmoaie. 

Laptele de cocos, frisca, laptele condensat si cele 2 linguri de fulgi de cocos se pun pe foc si cand incep sa dea in clocot le dam deoparte si le trecem printr-o sita si cat inca este fierbinte adaugam foile de gelatina scurse si amestecam pana cand acestea s-au topit. 

Distribuim compozitia in tre pahare/castronase si decoram cu cocos prajit(il punem intr-o tigaie pe foc pana prinde culoare).

Se da la frigider pentru cel putin o ora apoi acest desert minunat este gata de servit

Daca ti-a placut reteta noastra "Gelatina de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (10)

MOKUSKA 1

08.06.2014, 20:21

Lia_ 1

08.06.2014, 21:06

ce aromata si frumoase paharele pline

xana 1

08.06.2014, 21:51

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de castraveți - Explozie de arome și vitamine într-o rețetă simplă

ieri la 10:37

Paste delicioase - Rețeta simplă cu doar 6 ingrediente

pe 25.02 la 08:56

Negresa cu oreo - Reteta simpla si delicioasa

de Rocsi 9

pe 24.02 la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

pe 24.02 la 11:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Panna Cotta cu Zmeura