Gem de afine

de ianculubita in Dulceata / Gem, 8 Iul 2013 | 8823 vizualizari

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

08.07.2013, 09:48

diaconta 1

08.07.2013, 09:49

ce bun

Patricia Iordache 1

08.07.2013, 09:49

Wow!! Ce pofta mi-ai facut!!!

simona72 1

08.07.2013, 10:07

Vaaai ce buna este...am desfacut ultimul borcan de anul trecut si am mincat o feliuta cu unt. Super buna!

laura_n 1

08.07.2013, 10:15

delicios!

Bya Ralu 1

08.07.2013, 10:36

ce-mi place

Bunica 1

08.07.2013, 10:58

E foarte bun!S-a terminat cel de anul trecut

Constelatialeu 1

08.07.2013, 11:00

Foarte bun gemul de afine !

Dya Daniela Andrei 1

08.07.2013, 11:41

E minunata!!!

Sim0na 1

08.07.2013, 14:35

O bunatate!

Rocsi 1

08.07.2013, 15:13

Imi place mult culoarea acestui gem

ianculubita 1

08.07.2013, 16:30

Este bun dar stiati ca afinele sunt cele mai sanatoase fructe,mai ales mancate in stare naturala nepregatite???

Corinuta 1

08.07.2013, 19:57

Lubita, eu numai proaspete mananc, dar imi imaginez ce bunatate poate fi si gemul asta!

ianculubita 1

09.07.2013, 08:40

T I M E A 1

14.07.2013, 14:35

Intrebare: nu se simt samburii? Am si eu acum si ma gandeam sa fac gem dar de obicei nu imi place sa simt samburii intre dinti .

ianculubita 1

14.07.2013, 18:18

Draga mea Timea,dupa cum am spus si in reteta,am dat la blender afinele si nu se simte nimic;si eu tot din cauza samburilor procedez asa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]