Gem de cireşe

de diaconta in Dulceata / Gem, 6 Iul 2014 | 3628 vizualizari

COMENTARII (27)

Angelina_Elena 1

06.07.2014, 21:48

Ce culoare frumoasa!

Cris2711 1

06.07.2014, 21:48

La o clatita numai bun)

Rocsi 1

06.07.2014, 21:59

Foarte bun!

Bunica 1

06.07.2014, 22:08

Ce sa zic?O fi bun si cu zahar gelifiant,dar prefer sa-l fac asa cumstiu eu

MotanLaOale 1

06.07.2014, 22:08

bun bun

reisnaor_2006 1

06.07.2014, 22:10

il ador,un deliciu

diaconta 1

06.07.2014, 22:15

Bunica,fiecare e liber sa aleaga varianta care-i convine.Eu fac intr-un fel sau altul in functie de fructe.
Zmeura spre exemplu,care e atat de delicata,nu as putea s-o fierb in mod traditional ,pana se ingroasa.

Constelatialeu 1

06.07.2014, 22:21

Die,daca zic ceva ma fugaresti..ca ti-am luat frica....

T I M E A 1

06.07.2014, 22:22

sigur e bun oricum si da e alegerea fiecaruia cum face. Cu siguranta nu as refuza sa mananc egal cum e facut

- Andreea - 1

06.07.2014, 22:27

Bun

diaconta 1

06.07.2014, 22:28

Cleme,poti sa zici )) accept pareri pro si contra,nu-mi plac alea transante ca la mine se gasesc gemuri/dulceturi pregatite in toate felurile.

diaconta 1

06.07.2014, 22:29

Timi si eu zic la fel.Chiar nu vad nici o problema daca e bun.
La fel nu am nici o retinere de a folosi gelatina pentru prajituri daca rezultatul e ceea ce vreau.

T I M E A 1

06.07.2014, 22:30

Asa e, eu doar la cantitatea de zahar umblu mereu. Pun tot mai putin Vad eu daca se tine, oricum fac 2-3 borcanase, grosul il face mama din ce are prin gradina

diaconta 1

06.07.2014, 22:32

Timea,asta este un alt motiv pentru care imi place varianta asta.Nu e nevoie de prea mult zahar si are consistenta foarte buna

T I M E A 1

06.07.2014, 22:45

Mama mea de cand lumea face niste dulceturi minunate si pune aprox 400 gr zahar la un kg de fruct. Toata lumea vrea gem de la mama ca e mai bun cica, dar nimeni nu se inteaba de ce Pt ca nu e doar zahar ci fructe. Eu pun si mai putin acum si tot sunt bune si prietenele il mananca cu drag

Constelatialeu 1

06.07.2014, 22:54

Die,eu am zis ca doar nu mi-a placut si ca nu mai folosesc pe viitor...prea arata ca o gelatina....dar gusturile nu se discuta...

diaconta 1

07.07.2014, 08:39

Cleme,sunt de acord cu tine

anca_rm 1

07.07.2014, 08:45

super reteta ta , Dia trimite-mi si mie un borcanel mic mic

simona72 1

07.07.2014, 09:27

Supeeer!

diaconta 1

07.07.2014, 10:27

Anca

diaconta 1

07.07.2014, 10:27

Simona

MOKUSKA 1

07.07.2014, 10:51

O bunatate

Pushaa 1

07.07.2014, 11:05

MIUTA 1

07.07.2014, 13:42

Arata suuuuper bine !Delicioasa!

mamaieelena 1

07.07.2014, 20:26

deosebit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de cirese pietroase