Gem de rabarbar

de kamy in Dulceata / Gem, 24 Mai 2011 | 7742 vizualizari

COMENTARII (40)

kamy 1

24.05.2011, 17:53

mona...cel mai bun compot e cel de rabarbar

kamy 1

24.05.2011, 17:54

ruxy...multumesc

kamy 1

24.05.2011, 17:54

cris....multumesc

diaconta 1

24.05.2011, 17:57

bun bun buuuuuuuuuuuuuuuun

kamy 1

24.05.2011, 18:23

dia...buuuun

Anamaria7 1

25.05.2011, 07:24

ce culoare puternica! de la afine?... sau chiar se face asa doar de la rabarbar?

kamy 1

25.05.2011, 08:48

ana...e de la afine cu zaharul asta nu fierb mult gemurile si cred ca asta de rabarbar ar fi ramas verde ms

adry88 1

25.05.2011, 15:54

foarte bun

MotanLaOale 1

25.05.2011, 17:17

trebuie sa fie bun nu am mancat niciodata

kamy 1

25.05.2011, 18:05

eduard....asa-i

kamy 1

25.05.2011, 18:08

vladimir....bun bun

gaby_gabytza 1

25.05.2011, 22:47

kamy 1

26.05.2011, 09:26

gabytza....ms

Bucataras Medi 1

26.05.2011, 12:54

ce culoare frumoasa..............

kamy 1

26.05.2011, 15:26

medi....multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de afine