Gem de visine

de delia64 in Dulceata / Gem, 3 Iul 2014 | 9730 vizualizari

COMENTARII (26)

IonescuAdriana 1

03.07.2018, 22:56

Buna seara aveti 3 propozitii pe care nu le-am inteles....
Cand fierbe butonat adaugam conservantul , amestecam bine si mai lasam sa dea cateva clocote .

Se aseaza intr-o ladita la dunt uscat pana a doua zi cand asezam borcanele in camara .

Vasul in care facem conservele trebuie sa fie cu fund dublu pentru a nu se lega .
Multumim pt precizari
"butonat" ,"la dunt" ,"pt a nu se lega "

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
GEM DE VISINE