Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Panacris in Mancaruri de post, 29 Aug 2013 | 5898 vizualizari
Valclaudia 1
tre' sa fie tare bune, cu usturoi mult.... Mmmmm.....
Lia_ 1
in poza ta arata ghebele astea ca o mare minune si cu gandul la usturoi dar n-am inteles cu fiertul de doua ori ... adica arunci prima apa dupa cateva clocote? de ce?
Panacris 1
Lia1 deoarece au fost conservate în sare și sunt foarte sărate
mamaieelena 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:53
de Caty 3
ieri la 20:42
ieri la 13:55
ieri la 13:15
pe 28.10 la 10:29
de Rocsi 9
8 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
vasimur
roxanabucataras 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
liana10 1
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!