Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Panacris in Mancaruri de post, 29 Aug 2013 | 5538 vizualizari
Valclaudia 1
tre' sa fie tare bune, cu usturoi mult.... Mmmmm.....
Lia_ 1
in poza ta arata ghebele astea ca o mare minune si cu gandul la usturoi dar n-am inteles cu fiertul de doua ori ... adica arunci prima apa dupa cateva clocote? de ce?
Panacris 1
Lia1 deoarece au fost conservate în sare și sunt foarte sărate
mamaieelena 1
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
pe 30.05 la 16:01
pe 30.05 la 15:03
pe 30.05 la 10:53
pe 29.05 la 10:19
pe 28.05 la 09:04
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
4 voturi
vasimur
Rocsi
Denissa 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 8
2140 puncte
Rocsi 9
1164 puncte
Panacris 9
243 puncte
abstract01 1
200 puncte
RODIMUR 8
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!