Ghebe cu usturoi

de Panacris in Mancaruri de post, 29 Aug 2013 | 5995 vizualizari

COMENTARII (29)

Valclaudia 1

29.08.2013, 21:44

tre' sa fie tare bune, cu usturoi mult.... Mmmmm.....

Lia_ 1

29.08.2013, 22:45

in poza ta arata ghebele astea ca o mare minune si cu gandul la usturoi

dar n-am inteles cu fiertul de doua ori ... adica arunci prima apa dupa cateva clocote? de ce?

Panacris 1

30.08.2013, 09:00

Lia1 deoarece au fost conservate în sare și sunt foarte sărate

mamaieelena 1

30.08.2013, 10:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]