Mai inati ne ocupam de carne........dezosam pieptul de pui,indepartam pielea iar apoi fiecare piept de pui il taiem in doua .Crestam carnea din loc in loc si o condimentam cu sare , piper si marar uscat.Stropim totul cu putin ulei de masline si dam la rece cat timp ne ocupam de legume.Deci urmeaza legumele........cartofii,dovlecelul,pastarnacul,morcovul se spala,se curata si se taie rondele. Intr-o tava se aseaza toate legumele amestecate. Mai adaugam usturoiul intreg si rondele de lamaie.Stropim totul cu ulei de masline,condimentam cu sare,piper si rosmarin uscat.Deasupra asezam bucatile de carne si turnam vinul si o cana cu apa.Acoperim vasul cu o folie de aluminiu si dam la cuptor pentru circa 50-60 min dupa care indepartam folia ,diluam in putina apa pasta de tomate si o adaugam in tava.Dam iarasi la cuptor si mai lasam circa 15-20 min.Se scoate tava din cuptor,asezonam cu marar verde si servim cald,acompaniat de mamaliguta.Pofta buna!