Gnocchi cu leurda

de MotanLaOale in Porc, 4 Apr 2014 | 4723 vizualizari

 

Este vremea leurdei si daca imi place mult fac tot felul de combinatii. Foarte buni au iesit.

 

INGREDIENTE

  • 500 g gnocchi
  • 100 g costita afumata
  • 150 g carnati de casa
  • 150 g cascaval Delaco
  • 3 linguri parmezan ras
  • 4 linguri ulei de masline
  • 400 g rosii decojite in bulion
  • 2 linguri pasta ardei
  • 4 legaturi leurda
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu leurda:

Gnocchi se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj si se pun la scurs.

Leurda se curata de codite, se spala si se usuca cu un prosop.

Se pune in robot leurda cu 2 linguri ulei de masline si 3 linguri de parmezan si se mixeaza bine.

Cand devine aproape pasta se pune deoparte.

Intr-o tigaie in uleiul ramas se prajeste costita taiata fasii si carnatul taiat rondele.

Cand sunt prajite se pune pasta de leurda si rosiile in bulion maruntite.

Se fierb 8-10 minute, se adauga gnocchi fierti si se amesteca bine.

Se mai fierbe 5 minute impreuna.

Se unge o tava cu unt si se transfera amestecul in ea si se niveleaza.

Se presara cascaval ras si se introduce in cuptor 10-15 minute pana se topeste cascavalul si se rumeneste putin.

Se serveste calda.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Cascavalul este optional. Este bun si fara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc cu mazare si friganele