Gnocchi cu pui

de Dea_Dea in Paste, 3 Iun 2013 | 7236 vizualizari

 

Aseara tot ma gandeam ce sa fac de mancare si m-am gandit sa fac repede niste paste! Au iesit bune rau :)

 

INGREDIENTE

  • 300 gr gnocchi
  • apa
  • sare
  • SOS:
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 fir usturoi verde
  • 2 pulpe de pui
  • sare
  • piper
  • 1 lingura pasta de rosii
  • busuioc
  • oregano
  • 1 lingura ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu pui:

Se pun pulpele la fiert. Cand sunt fierte se lasa sa se raceasca, se dezoseaza si se taie carnea cubulete.

Pastele se pun la fiert cu apa si sare conform instuctiunilor de pe ambalaj. Cand sunt fierte se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs.

Se pune uleiul la incins si se pune carnea  se lasa 2-3 min , si se adauga ceapa si usturoiul tocat . Se pune capacul si se lasa la foc mic pana se inmoaie ceapa.

Se pune pasta de rosii si un polonic de zeama in care a fiert carnea si se lasa sa fiarba la foc mic 5 min.

Se condimenteaza cu sare, piper, busuioc, oregano si se mai lasa 2-3 minute sa se intrepatrunda aromele.

Se pun pastele pe farurie iar deasupra se pune sosul.

POFTA BUNA!!

TIPS-URI

1

Se pot pune orice fel de paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu carne tocata in sos de rosii