Gogosari in otet, la rece

de cristinutanicolita in Conserve, 4 Noi 2018 | 9006 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg ardei gogosar
  • 1 cana sare
  • 1 cana ulei
  • 1 cana zahar
  • 1 cana otet
  • Boabe de mustar
  • Ienibahar
  • Boabe de piper
  • Foi de dafin
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet, la rece:

Gogosarii se spală și se curata de cotoare si seminte. 

Se taie in 4 sau mai multe bucati, in functie de cât de mari sunt ardeii. 

Se pun intr-un vas incapator, se pun restul ingredientelor peste ardei si se lasa la rece până a doua zi. Se mai amesteca din când în când.

Ardeii se pun in borcane spalate si stetilizate. Se păstrează într-un loc racoros.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet, la rece" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogoșari în sos aromat