Gogosari marinati, cu ceapa

de Lau in Conserve, 4 Ian 2019 | 6576 vizualizari

 

Reteta romaneasca

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari fara seminte
  • 500 ml ulei
  • 300 g zahar
  • 1 l otet de mere
  • 800 g pasta de rosii
  • 4 -5 linguri de bulion facut in casa
  • 1 lingura boabe de piper
  • 1 lingura boabe de mustar
  • 3 frunze de dafin
  • 2 linguri sare
  • 2 kg ceapa
  • 2-3 morcovi
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari marinati, cu ceapa:

Spalam gogosarii, ii curatam de nervuri, cotoare, seminte si le taiem in 4-6 bucati depinde de marimea lor.

Intr-o oala incapatoare adaugam otetul, uleiul, sare, zahar si condimentele dupa gust. Amestecam ocazional pana ce se topeste zaharul si incepe sa fiarba.

Adaugam pe rand gogosarii cat sa fie acoperiti cu sos, lasam cca 3-5 min pana ce se oporesc putin si scoatem in alt vas care il vom acoperi.

In otetul ramas adaugam pasta de tomate, bulion, ceapa taiata pestisori, morcovul taiat felii si lasam sa fiarba cca 15 min.

Asezam in borcane un strat gogosari, 2 linguri de ceapa din sos cu morcovi si repetam pana ce umplem.

Turnam sosul peste si agitam bine borcanele pentru a intra sosul peste tot.

Lasam sa se raceasca si depozitam in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari marinati, cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zacusca mixta