Gogosari umpluti

de lucy2002 in Porc, 18 Sep 2019 | 4763 vizualizari

 

O reteta foarte usoara si rapida as putea spune, datorita faptului ca, carnea este aproape facuta inainte de a umple gogosarii si nu necesita foarte mult timp de fierbere.

 

INGREDIENTE

  • 8 gogosari
  • 350 gr pulpa de porc tocata
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • o cescuta de orez
  • 100 ml ulei
  • boia ardei dulce
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • 250 ml suc de rosii
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti:

Spalam gogosarii si le scoatem cu atentie cotorul cu seminte.

Ceapa curatata si tocata marunt se pune la inmuiat in uleiul ferbinte, adaugam morcovul dat pe razatoarea mica si lasam pe foc pana se inmoaie bine. Adaugam carnea tocata si orezul spalat si amestecam lasand pe foc mic pana carnea este aproape facuta. Potrivim de sare, piper, cimbru, boia dupa gust. Umplem gogosarii si ii asezam intr-o cratita, completam cu suc de rosii si apa si lasam la foc pana cand orezul este facut.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

se pot servi cu sos de rosii sau cu samantana dar sunt foarte buni chiar fara nici un sos

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti cu varza si rulouri de bacon