Gogosari umpluti cu compozitie de sarmale-reteta de post

de abetina in Retete Delikat, 13 Iul 2018 | 3520 vizualizari

 

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

 

INGREDIENTE

  • 200 gr orez
  • 100 gr pasta de tomate
  • 500 gr ciuperci (hribi), gata fierti
  • 2 morcovi,
  • 1 lingurita sare
  • 100 ml ulei de malsine
  • 1 plic delikat pentru sarmale 100% natural
  • 3 cepe
  • 6 gogosari mari
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti cu compozitie de sarmale-reteta de post:

Se dau prin robot ciupercile, morcovii, cepele si se pun intr-un vas suficient de mare incat sa incapa toata compozitia de sarmale. Se adauga pasta de tomate, plicul cu Delikat, sare daca mai trebuie, uleiul de masline si se omogenizeaza compozitia.

Se scot cotoarele la gogosari, se clatesc si se umplu cu compozitie, se acopera cu felii de rosii, se pun in oala, se adauga apa, se acopera si se fierb la foc potrivit.

Se pot servi calzi sau chiar reci.

Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti cu compozitie de sarmale-reteta de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]