Gogosari umpluti cu struguri

de Oana in Muraturi, 12 Sep 2009 | 47176 vizualizari

COMENTARII (18)

liana_geicu 1

12.09.2009, 20:48

Este pentru prima data cand vad asa ceva! Interesant! Sunt tare curioasa ce gust au!

rivka 1

12.09.2009, 21:08

Mor cand vad muraturile astea

Oana 1

12.09.2009, 21:46

Liana, buni, buni si iar buni! senzationali! crantzanite, cum zicem noi si aromate si murate

Bunica 1

13.09.2009, 08:44

Uaaaaaaaaa...! Sunt foarte buni! va asigur eu ca am mancat la Oana. Cand ii vezi adusi la masa nu poti decat sa faci

Oana 1

13.09.2009, 11:03

Multumesc Buni

iSyc 1

15.09.2009, 05:16

Ar trebui sa faci un tutorial ... "Cum sa faci o galerie foto la reteta"

Lily_Musat 1

18.09.2009, 10:13

Este super reteta ta. Vreau sa o incerc si eu dar am o nelamurire. Ai zis " Se fierbe apoi borcanul la bain-marie jumatate de ora". Explica-mi cum fac asta. Pun apa pe foc intr-o oala si cand a fiert pun borcanele intr-o cratita si le scufund in acea oala fara sa pun apa in cratita cu borcane? Doar borcanele le pun fara apa? Astept raspuns. Mersi!!!

Oana 1

18.09.2009, 10:46

Lily, Eu am pus intr-o oala mare apa fiarta, direct de la robinet, era clocotita , apoi am pus borcanele fierbinti acolo, si am lasat sa fiarba la foc mic juma de ora. Pe fundul oalei e bine sa pui un prosopel. Deci borcanele direct intr-o oala cu apa fiarta.

Oana 1

18.09.2009, 10:47

Msyc, ma bucur ca-ti plac pozele

Irina 1

21.09.2009, 21:07

Da, si eu am mancat si sunt deliciosi.
Oana, cand iti fac o vizita?

Oana 1

22.09.2009, 15:58

Iri, pai cat de curand De ziua lui Cata

Irina 1

23.09.2009, 15:33

Abia astept ziua lui Cata!!!

Bucataras 1

23.09.2009, 16:29

si io

BlackFox 1

19.09.2010, 13:15

6 GOGOSARI SAU 6 KG DE GOGOSARI??????

Bunica 1

19.09.2010, 14:10

ingredientele oanei sint per borcan la cantitatile de gogosar/struguri

Bunica 1

19.09.2010, 14:11

blackfox, e importanta saramura ....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prune si struguri murati