Gogosari umpluti cu struguri

de Oana in Muraturi, 12 Sep 2009 | 49010 vizualizari

 

Strugurii si merele murate sunt senzationale, au un gust deosebit de aromat!

 

INGREDIENTE

  • 6 gogosari
  • un strugure mare alb
  • un strugure mare rosu, cu boabe mari
  • 2 radacini de hrean
  • frunze de telina
  • 2 mere
       Saramura:
  • 1/2 l otet
  • 2,5 l apa
  • 3 lg sare grunjoasa6 lg zahar
  • o lg boabe mustar
  • o lg boabe piper
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti cu struguri:

Se scot cotoarele de la gogosari, se spala bine si se curata de seminte si nervuri. Se lasa apoi la scurs. Strugurii se spala. Se umplu gogosarii cu boabele de struguri, apoi se pune cate un capacel din rondele de mar.

Se aseaza gogosarii intr-un borcan mare, pe frunze de telina. Printre ei se pun betisoare de hrean curatat si spalat. Se prepara solutia din ingredientele de mai sus si se toarna fierbinte in borcan. Se fierbe apoi borcanul la bain-marie jumatate de ora. Se lasa sa se raceasca in apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

BlackFox 1

19.09.2010, 13:15

6 GOGOSARI SAU 6 KG DE GOGOSARI??????

Bunica 1

19.09.2010, 14:10

ingredientele oanei sint per borcan la cantitatile de gogosar/struguri

Bunica 1

19.09.2010, 14:11

blackfox, e importanta saramura ....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]