Gogosele cu creveti

de Ligia Bxl in Peste, 16 Feb 2011 | 4943 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • creveti
  • ptr compozitie:
  • 1 ou
  • putina sare
  • putin lapte
  • faina 3-4 linguri
  • patrunjel uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele cu creveti:

Crevetii se curata de capete si picioare,se spala si se frig intr-o cratita stil gril,apoi dupa ce s-au rumenit se cojesc de coaja si se dau prin compozitia urmatoare:

se amesteca un ou cu putin lapte,sare,patrunjel uscat si faina cat inghite sa devina o compozitie nici moale nici tare,se dau prin aceasta compozitie fiecare si se prajesc.

Se servesc cu diferite salate,cu rosii etc,

un deliciu,sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu creveti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

pe 14.05 la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

pe 14.05 la 13:34

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste umplut cu creveti