Gogosele de cartof

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 5 Sep 2014 | 6917 vizualizari

 

Pe post de aperitive calde sau reci sunt delicioase..

 

INGREDIENTE

  •  1,470 g cartofi albi fierti ( cantariti dupa ce i-am curatat de coaja)
  • 600 g branza de oaie ,sa fie tare
  • 5 oua
  • 400 g faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 150
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele de cartof:

Mai intai punem cartofi la fiert in coaja,dupa ce au fiert se lasa la racit se curata de coaja si apoi se dau prin masina de tocat impreuna cu branza.Dupa ce am dat la masina cartofii si branza,adaugam 5 oua,omogenizam si adaugam faina.Obtinem o compozitie lipcioasa din care formam gogosele potrivite ca marime.Incingem uleiul bine si prajim gogoselele pana se rumenesc frumos.Se scot pe un servet ,se pot servi calde si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele de cartof" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

madi_marin 1

07.09.2014, 11:51

hai ca le-am pus la favorite, ca-mi plac tare!

Rocsi 1

07.09.2014, 13:26

Cred ca sunt super gustoase!

iry-gabriela 1

21.12.2014, 22:23

sunt bune rau,va spun ca stiu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]