Gogosele din cartofi

de Laly in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2010 | 12459 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 100 gr branza telemea
  • 2 oua
  • 5 linguri de faina
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele din cartofi:

Se fierb cartofii in coaja,se curata apoi se paseaza ca pentru piure.

Se amesteca cu ouale,faina si branza.Se condimenteaza dupa gust.Se framanta pana se omogenizeaza bine compozitia.

Se formeaza bilute care se prajesc in ulei incins.Se scot pe hartie absorbanta.

Sunt delicioase atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele din cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute la cuptor