Gogosi poloneze

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2010 | 10147 vizualizari

 

Denumirea nu are nicio treaba cu bucataria poloneza. Le+am denumit asa pentru ca le+am preparat cu cremvursti polonezi....

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 polonez.....
  • 150 g telemea mai tare
  • 1 ceapa mica
  • 125 g faina alba
  • 125 g faina neagra
  • 10 g drojdie uscata
  • 50 ml lapte
  • 50 g unt
  • ceapa verde uscata
  • marar
  • piper
  • ulei
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi poloneze:

Polonezul si ceapa se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei. Cand sunt gata se adauga in vasul cuptorului de paine peste toate celelalte ingrediente. Se selecteaza programul corespunzator pentru framantare si dospire. Cand e gata se intinde cu sucitorul o foaie nu foarte groasa pe masa infainata. Se decupeaza formele dorite . Eu am folosit o forma pentru piscoturi. Se prajesc in mai mult ulei incins . Se servesc cu sos iute .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi poloneze" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (18)

lia maria 1

26.02.2010, 17:12

Arata minunat ! cred ca sunt delicioase

epurasha2bb 1

12.03.2010, 13:28

foarte interesant! trebuie incercat!

elena1988 1

03.03.2011, 18:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]