Gogosi pufoase si gustoase

de Zambareata in Dulciuri, 11 Dec 2011 | 8404 vizualizari

COMENTARII (67)

Zambareata 1

11.12.2011, 21:42

m-ai mai linistit un pic dia....ca nu sunt singura ametita de pe aicisi o spun in spirit de gluma

Dana_Retetegg 1

11.12.2011, 21:44

Tare frumusele sunt Si cred ca sunt si tare gustoaseee

Zambareata 1

11.12.2011, 21:47

sunt pufoase....asa cum imi plac mie reteteggte poftesc si pe tine la gogosele

gaby_duceag 1

11.12.2011, 21:48

diaconta 1

11.12.2011, 21:50

Giorgia,cu siguranta nu esti singura
gafe facem cu totii

diaconta 1

11.12.2011, 21:51

Gaby,nu rade,mai bine iareteta si forma si fa si tu

danakarin 1

11.12.2011, 21:52

desi....asa inghesuiala a fost la ele...sigur nu mai e niciuna...

mirela0911 1

11.12.2011, 21:54

eu vreau ursuleti daca mai ai ca-s pufoase si bune

Miha 1

11.12.2011, 21:56

Aici e care si ce forma doreste?

diaconta 1

11.12.2011, 22:00

Miha,numa' Gaby face figuri
desi ei i-a dat inimioare

alinutzika 1

11.12.2011, 22:01

servesc si eu..

Zambareata 1

11.12.2011, 22:05

danakarin...mai sunt destule ca am facut multe

Zambareata 1

11.12.2011, 22:06

da mihatie ce forma iti pofteste....burtica

Zambareata 1

11.12.2011, 22:07

ursuleti sa fie pentru tine mirela

Zambareata 1

11.12.2011, 22:08

trebuia sa fac poze si cu sectiune,ca sa se vada ca sunt pufoase...dar nu e tarziu nici acum

Zambareata 1

11.12.2011, 22:09

cu mare placere alinutzika

Angelina_Elena 1

11.12.2011, 22:17

ce frumoasis unt gogosi tai

Sanda s 1

11.12.2011, 22:43

imi plac gogosi si formele lor

roxyroxana 1

11.12.2011, 22:49

ador gogosile...eu le dau prin zahar pudra amestecat cu putina scortisoara

mamaieelena 1

11.12.2011, 23:26

bune gogosi dar apropo cata faina poti pune ca nu am vazut cantitatea????

Criss 1

12.12.2011, 05:59

Bune.

gaby_gabytza 1

12.12.2011, 13:14

ce bine arata

Zambareata 1

12.12.2011, 18:01

Elena _Daria multumesc

Zambareata 1

12.12.2011, 18:01

sandasorinela

Zambareata 1

12.12.2011, 18:09

mamaieelena...eu un kg am pus dar treptat,la inceput am pus mai bine de 3 sferturi,eu cand fac o reteta o fac mai babestesau mai bine zis....mai pe stilul meu...nu intotdeauna respect retetele ca in carte ca i s-a intamplat de multe ori sa nu nimeresc...o data m facut o reteta de gogosi luata de pe nu stiu unde si am pus toata faina de la inceput si cand a terminat si laptele de adaugat aluatul mi se lipea de maini si apoi depinde si de faina...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]