Gratin de ravioli cu gorgonzola

de ianculubita in Paste, 16 Ian 2014 | 3455 vizualizari

 

Va spun un secret!!
Daca nu primeam de la copii aceste mini vase cu tot cu retete,cred ca in veci nu gustam gorgonzola!!!!acum am vazut si eu ce sos minunat rezulta(am si eu "piticii"mei!!!!)

 

INGREDIENTE

  • 1 punga ravioli umplute cu branza
  • 100 ml smantana lichida
  • 100 g gorgonzola
  • 2 linguri parmezan ras
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin de ravioli cu gorgonzola:

Punem pastele sa fiarba in apa clocotita cu sare, dupa instructiunile de pe ambalaj.

In acest timp, intr-un vas punem smantana pe foc, adaugam branza, amestecam sa se topeasca, apoi condimentam cu sare, piper si nucsoara.

Pastele fierte le scurgem bine apoi in fiecare vas impartim pastele, acoperim cu sos, presaram parmezan deasupra si lasam la cuptor 15 minute.

Le servim calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de ravioli cu gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu branza - Reteta gustoasa la cuptor