Guguluf de cacao

de Panacris in Prajituri, 9 Ian 2012 | 5690 vizualizari

 

Un dulce savurat de intreaga familie!

 

INGREDIENTE

  • oua 8 bucati
  • ulei de floarea soarelui 1 cana
  • zahar tos 2 cani 
  • faina alba 2 cani si jumatate
  • praf de copt 1 plic
  • zahar vanilinat 1 plic
  • coaja si zeama de lamaie
  • cacao 4 linguri
  • glazura de ciocolata
  • esenta de portocale
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf de cacao:

Ouale se bat spuma cu zaharul,  zaharul vanilinat si un praf de sare. Se adauga treptat uleiul amestecand energic. Se incorporeaza usor faina, cacaua, praful de copt, esenta de portocale, coaja si zeama de lamaie, amestecandu-se usor. Se tapeteaza o forma de guguluf cu unt si faina, se rastoarna compozitia in forma si se lasa la copt in cuptorul preincalzit,  cca. 40-45 de minute, la foc mic. Se orneaza cu glazura de ciocolata si zahar pudra dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf de cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec din albusuri