Gulas de fasole boabe

de Sidy in Mancaruri de legume, 17 Feb 2011 | 7791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pumni de fasole uscata
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 4-5 catei usturoi
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 1 lingurita rasa boia
  • 1 lingurita rasa piper
  • cate un varf de cutit : - chimen - cimbru - oregano - tarhon
  • 300 g carnati afumat
  • 200 g kaizer
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • sare
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de fasole boabe:

Fasolea boabe se spala bine si se pune la inmuiat in mai multe ape , de seara pina dimineata, cand se arunca apa de pe ea. Cepele se curata si se toaca marunt , apoi se inabusa in putin ulei. Carnatul se taie felii subtiri, la fel si kaizerul.

Dupa ce ceapa s-a calit adaugam pasta de gogosari, piper, boia, feliile de carnati si de kaizer si usturoiul presat.Amestecam bine apoi adaugam fasolea si apa cat sa acopere fasolea. Adaugam sarea si celelalte condimente si lasam sa fiarba bine toate. Cand sunt fiarte fasolea, carnatul si kaizerul, presaram deasupra patrunjel verde si marar verde, tocate fin.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Fasolea se serveste cu muraturi alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]