Gulas de porc cu zacusca si tuica

de CookieMonster in Porc, 31 Mar 2013 | 3406 vizualizari

 

Am plecat de la reteta diveinbucatarie :D

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 400 g cartofi
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 2 cepe medii
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1/2 lingurita boia de ardei picant
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 ceasca tuica
  • 1 borcan de zacusca
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc cu zacusca si tuica:

Se testeaza calitatea tuicii :)

1. Ceapa o curatam, o taiem marunt si o punem la calit in ulei incins impreuna cu putina sare.

2. Adaugam carnea taiata cubulete si lasam se faca in siuc propriu amestecand din cand in cand.

3. Cand sucul a scazut putin adaugam si usturoiul taiat feliute.

4. Dupa evaporarea lichidului adaugam chimenul, zacusca, boia dulce si picanta. Amestecam din cand in cand si completam cu apa.

Se testeaza din nou calitatea tuicii :)

5. Intre timp curatam cartofii si ii taiem cubulete.

6. Cand carnea este apropape facuta adaugam cartofii, tuica si completam cu apa. Lasam pe foc pana cand cartofii sunt facuti.

7. Luam oala de pe foc si presaram putin patrunjel tocat.

La sfarsit testam calitatea tuicii :)

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc cu zacusca si tuica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

marianascarlat 1

31.03.2013, 19:58

CookieMonster 1

31.03.2013, 20:31

deyutzky hai sa iti dau o portie de tuica, pardon o portie de gulas

CookieMonster 1

31.03.2013, 20:33

diaconita chiar 3 in 1, mancare, bautura si veselie
marianascarlat iti multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas de porc cu rosii