Gulas de vita

de - Andreea - in Vita, 25 Mai 2013 | 10971 vizualizari

 

Un fel de mancare tipic unguresc ...delicios si usor de preparat...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne vita
  • 1 ceapa mare
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingurita boia dulce
  • 2 catei usturoi
  • 2 morcovi
  • 5 cartofi mici
  • delikat
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de vita:

Intr-o tigaie pe foc,se pune uleiul si carnea taiata cuburi si se caleste bine pe ambele  parti.Adaugam ceapa tocata marunt si calim totul la foc mediu.

Se adauga boia si se amesteca cu o lingura de lemn.Se adauga usturoiul si se lasa sa prinda savoare citeva minute.

Se adauga sare,delikat si apa fierbinte cit sa acopere carnea.Circa 300 ml.Se acopera tigaia si se da la foc mic pentru circa 60 minute.Se adauga apa fierbinte daca este necesar.

Inainte cu 20 minute de finalizare se adauga morcovii taiati rondele si cartofii taiati cuburi.

Gulasul se serveste cald.

TIPS-URI

1

Pentru cei care iubesc :) mancarea picanta,se va folosi boia picanta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas a la Nico