Gustare cu piept de pui si ciuperci

de oanapl in Pui, 14 Sep 2017 | 5582 vizualizari

 

Răsfoind printre rețetele testate de mine în anii trecuți am dat peste această rețetă rapidă și delicioasă pe care trebuie să o repet.

 

INGREDIENTE

  • 6 linguri cascaval ras
  • 10 ciuperci
  • 2 linguri pesmet
  • 6 linguri faina
  • 5 oua
  • 80 g unt
  • 1 piept de pui fiert
  • 5 linguri smantana
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare cu piept de pui si ciuperci:

Se freaca energic untul cu o lingura de lemn, se adauga, pe rand, galbenusurile, frecand insistent pana se incorporeaza perfect. Se adauga ciupercile si pieptul de pui date prin masina de tocat.

Separat se amesteca smantana, cascavalul ras, o lingura de pesmet, patrunjelul tocat si faina turnata treptat, apoi se amesteca cele 2 compozitii si se adauga sare dupa gust. La sfarsit, se incorporeaza albusurile batute spuma tare si se toarna compozitia intr-o forma termorezistenta unsa cu unt si tapetata cu pesmet.

Se coace aproximativ 40-45 minute, la foc potrivit, fara a se deschide cuptorul pana la sfarsit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare cu piept de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
pui cu garnitura de sparanghel si morcov