Gustare festiva din cascaval in cosulete

de anisoara in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2010 | 19373 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • 200 gr de cascaval de tip olandez,
  • 2-4 catei de usturoi,
  • 3-4  linguri de maioneza
  • un morcov mijlociu  ( la preferinta)  
  • cosulete din aluat  ( sunt cumparate)
  • nuci sau alune pisate
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare festiva din cascaval in cosulete:

Se amesteca bine cascavalul dat prin razatoare, usturoiul pisat , la preferinta se adauga morcov ras prin razatoarea cu gauri mici si 2-4 linguri de maioneza. Se pune intr-o seringa culinara pasta obtinuta si se umplu cosuletele cumparate. Pe deaasupra se presara cu miez de nuca pisat sau alune pisate care au fost putin prajite si uscate pe tigaie. Inainte de a fi servite la masa se pastreaza la rece.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare festiva din cascaval in cosulete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]