Gustare festiva din sunca cu cascaval

de anisoara in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2010 | 12318 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • 300 gr de sunca feliata
  • 100 gr de cascaval de tip olandez,
  • 100 gr de brinza de vaci
  • 2 -4 catei de usturoi,
  • 2 linguri de maioneza
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare festiva din sunca cu cascaval:

Intr-un vas se amesteca cascavalul ras prin razatoare, brinza de vaci, cateii de usuroi pisati marunt si maioneza. Toate ingredientele  se amesteca foarte bine cu o lingura .

 Din felii de sunca se fac pungulite si se implu cu aceasta pasta . Se orneaza in farfurii in forma de evantai cu parte de jos a marginii. . Vezi fotografiile. 

Se pastreza intr-un loc mai racoros  inainte de a fi servite la masa .  Se orneaza cu   flori din praz sau rosii sau se infrumuseteaza cu verdeata.

 

FLORILE DIN PRAZ

SE TAIE PARTEA ALBA A PRAZULUI IN LUNGIME DE 6-7 CM. APOI , CU UN CUTIT ASCUTIT BINE LA VIRF SE FAC 4 TAIETURI IN SECTIUNI PE DIAMETRU DE-ALUNGUL PRAZULUI ,  DAR NU PINA LA CAPAT. NU SE TAIE - CAM O LUNGIME DE 1.5 CM . INTR-UN VAS SE PUNE APA CU GHEATA DIN FRIGIDER , SI SE PUN BUCATILE DE PRAZ TAIATE, ELE VOR INCEPE SA SE DESFACA DUPA VREO 30 MINUTE. SE SCOT CU ATENTIE , CITE O FRUNZA DE PRAZ - UNA DIN ALTA SI SE ARUNCA DIN NOU IN APA CU GHEATA UNA CITE UNA CA SA SE DESFACA DE TOT.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare festiva din sunca cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Sylvia 1

25.01.2010, 09:50

Super arata, foarte frumos decorate

Bunica 1

25.01.2010, 15:08

Ai avut cumva , ceva sarbatoare si n-ai dat anunt pe "Bucataras"? Te intreb pentru ca sunt multe platouri pentru o zi normala. De altfel sunt foarte frumoase si apetisante.

anisoara 1

25.01.2010, 21:03

Sylvia si Bunica imi pare bine, ca v-au placut . Bunica nu am avut nici o sarbatoare. Eu am foarte multe recete cu fotografii , care isi asteapta rindul , pt ca sa fie expuse pe bucataras.ro.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]