Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de DinDragostePentruGatit in Peste, 22 Iun 2012 | 4288 vizualizari
Ce micuţi sunt :)), îmi vine să-i mănânc. :))
1
Bucataras incepator
Taguri: guvizi crocanti, retete Peste
Se eviscerează peştele.
Se sărează şi se lasă de-o parte circa 30 minute.
Se prăjeşte în ulei încins.
Poftă bună!
I-am servit cu mujdei de usturoi şi cartofi fierţi.
de nico15 1
de vero_closca 1
Mihaela11_jo 1
Delicioasi si apetisanti
andreea_angelo 1
bravoo
DinDragostePentruGatit 1
Multumesc, Andreea.
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
pe 01.11 la 17:28
pe 01.11 la 10:09
pe 01.11 la 09:18
pe 31.10 la 09:47
pe 30.10 la 10:53
de Rocsi 9
7 comentarii
4 comentarii
de Caty 3
8 voturi
7 voturi
Adele
Bucataras
Simonaavram76
RODIMUR
Dea_Dea 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
prohorez68 1
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!