Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de DinDragostePentruGatit in Peste, 22 Iun 2012 | 3837 vizualizari
Ce micuţi sunt :)), îmi vine să-i mănânc. :))
1
Bucataras incepator
Taguri: guvizi crocanti, retete Peste
Se eviscerează peştele.
Se sărează şi se lasă de-o parte circa 30 minute.
Se prăjeşte în ulei încins.
Poftă bună!
I-am servit cu mujdei de usturoi şi cartofi fierţi.
de Moni_alex 1
de Bucataras Medi 5
Mihaela11_jo 1
Delicioasi si apetisanti
andreea_angelo 1
bravoo
DinDragostePentruGatit 1
Multumesc, Andreea.
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 12:41
pe 10.12 la 09:22
de Panacris 9
pe 09.12 la 21:50
pe 09.12 la 09:44
pe 06.12 la 18:19
5 comentarii
de laura_n 7
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Panacris
Auras12 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1272 puncte
Panacris 9
1101 puncte
abstract01 1
324 puncte
Merisor 9
300 puncte
Lau 9
251 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!