Hai sa mancam ROMANESTE: Scovergi din Lunca Dunarii

de Brindusa in Aperitive / Garnituri, 19 Iul 2010 | 40973 vizualizari

COMENTARII (20)

rivka 1

19.07.2010, 12:10

vai ce bine arata! ce masa frumoasa!

ela 1

19.07.2010, 12:32

florile sunt comestibile? foarte frumoase si mancarea buna,romaneasca,sa putem citi si noi

silvi0ara 1

19.07.2010, 12:43

Brandusa,si la noi in Muntenia se fac la fel,cu o singura diferenta,eu pun praf de copt in aluat.Sunt o bunatate.Chiar mia-i facut pofta de ele.

Miha 1

19.07.2010, 13:24

mena29 1

19.07.2010, 15:00

Multumim pentru flori,as vrea vreo doua scovergi

Bucataras 1

19.07.2010, 15:26

mamaia le zicea turte in tigaie

epurasha2bb 1

19.07.2010, 16:29

la noi mamaie le zice ''scoverci'' si le facea simple cu zahar, practic niste gogosi foarte subtiri , bine intinse pe rotund, care se prajesc si devin crocante.Noua tare ne placeau , nu am facut de multMi-ai amintit de copilarie Brandu

Julie 1

19.07.2010, 17:41

As vrea si eu un loc la masa aia frumoasa! Super!

Sidy 1

19.07.2010, 17:45

Sa crezi tu ca numai la voi se face asemenea bunatate ! Si la noi in Bihor se fac asemenea placinte cu branza, cartofi , varza sau mere...
O minunatie.... Fug la furculite....

Brindusa 1

19.07.2010, 20:03

Multumesc tuturor pentru aprecieri. si va asez la masa mea sa ciocnim un pahar, ca vinul nu era inca pe masa cand am pozat-o

PapaBun 1

20.07.2010, 02:13

vrei sa-ti zic ceva? n-am mai mancat de la tara de la bunicii mei asa ceva, de ani de zile .
multumesc.

nadina73 1

20.07.2010, 03:27

foarte bune si noua ne plac

Bucataras Medi 1

20.07.2010, 11:13

si bunica mea facea.............mmmmmmmmmm, ce bune erau.................

madi_marin 1

20.07.2010, 14:08

si bunica mea le facea si le spunea ,,scoverci,,...erau fara umplutura si se serveau cu zahar pudra......mmm...o bunatate...... ce dor imi e de bunica si de copilarie.....

Brindusa 1

20.07.2010, 16:48

Vad ca v-am adus aminte de copilarie. Foarte bine. Asta am si vrut. Cred ca mancarea asta e raspandita peste tot in Romania, si e facuta in functie de regiune. Dar tuturor ne aminteste de bunici.

Irina 1

20.07.2010, 21:14

Hmmm, imi place prezentarea. Iar bucatele imi fac toate cu ochiul. Bravo!

Brindusa 1

20.07.2010, 22:43

Irina, mersic. Te invit la masa mea.

liana_geicu 1

21.07.2010, 21:32

Si la mine in zona (Teleorman) tot turte se numesc, dar se fac fara umplutura. Noi le mancam cu branza, gem/dulceata sau mujdei! Hmmm...o bunatate

Laly 1

22.07.2010, 14:19

Vreau si eu o scovearga

andreea90 1

20.06.2014, 23:15

Buna..ce sfaturi imi dati sa-mi iasa scovergile mai moi ca sa le pot rula..ca ale mele ies putin cam tari..multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu telemea