Haiose

de kamy in Dulciuri, 22 Oct 2010 | 8338 vizualizari

 

au iesit cam....cracanate, da-s fff bune

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foietaj
  • gem
  • nuca
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Haiose:

Foaia de aluat am taiat-o patratele(cam 3cm\3cm)si in mijlocul  fiecarui patrat am pus un varf de ling.cu gem de fructe de padure amestecat cu nuca macinata,am indoit pe diagolnala aluatul ca sa rezulte un triunghi si am apasat in colturi ca sa se lipeasca putin(cred ca nu am apasat destul ca s-au cracanat cam tare...in fine).

In tava de la cuptor am pus hartie de copt si haiosele pe ea,am bagat tava in cuptorul incins cam 30 min( la foc mic)

Daca ti-a placut reteta noastra "Haiose" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert langosi de post cu gem si nuci