Haiose

de kamy in Dulciuri, 22 Oct 2010 | 8572 vizualizari

 

au iesit cam....cracanate, da-s fff bune

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foietaj
  • gem
  • nuca
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Haiose:

Foaia de aluat am taiat-o patratele(cam 3cm\3cm)si in mijlocul  fiecarui patrat am pus un varf de ling.cu gem de fructe de padure amestecat cu nuca macinata,am indoit pe diagolnala aluatul ca sa rezulte un triunghi si am apasat in colturi ca sa se lipeasca putin(cred ca nu am apasat destul ca s-au cracanat cam tare...in fine).

In tava de la cuptor am pus hartie de copt si haiosele pe ea,am bagat tava in cuptorul incins cam 30 min( la foc mic)

Daca ti-a placut reteta noastra "Haiose" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mousse de ciocolata si zmeura