" Hasca "

de Alexandra Burz in Muraturi, 27 Ian 2014 | 6128 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg castraveti
  • 1 kg morcovi
  • 2 kg gogonele
  • 1 kg ceapa galbena
  • 1 varza
  • 2 kg ardei gras verde
  • 1 kg gogosar
  • 1 kg ardei kapia
  • sare
  • piper
  • piper boabe
  • frunze de dafin
  • zahar
  • otet din mere
  • 3 plicuri de conservant
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA " Hasca ":

Legumele se spala bine, se curata cele care necesita curatire si se feliaza subtire.

Intr-un castron mare le amestecam, adaugam condimentele dupa cust.

Le punem intr-o cratita mare pe foc pana incep sa isi schimbe culoarea, se adauga conservantul, se amesteca bine.

Se imparte in borcane de 800 ml, se infileteaza bine, se pun in "carpe" pana a doua zi, cand pot fi duse la depozitare.

TIPS-URI

1

geniale alaturi de o friptura, un gratar...chisr si goala pe post de salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "" Hasca "" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]